L'economista i activista per la justícia social i la pau Arcadi Oliveres està greument malalt i la seva família ha obert un web per fer-li arribar missatges de suport. La pàgina es va obrir a les set de la tarda de dimarts i a les vuit del matí d'avui ja sumava més de 1.140 missatges.

 "L'Arcadi Oliveres està greument malalt. El seu horitzó és breu, però ple d'amor. Conscients que ha fet camí amb molta gent, la seva família ha creat un web per vehicular els missatges que li voleu fer arribar. Així, l'Arcadi, mentre pugui, us anirà llegint", explica Victòria Oliveres, familiar del també professor d'Economia a la UAB, en missatge difós dimecres al vespre a les xarxes socials.

'Paraules per l'Arcadi'

El web està encapçalat amb el títol 'Paraules per a l'Arcadi', i es pot llegir: "Durant les pròximes setmanes l’Arcadi té ganes de gaudir al màxim de la companyia de la família, amics, amigues i gent propera, que no sou poques. I potser no tothom qui vulgui compartir i xerrar amb ell una estona tindrà ocasió de fer-ho. Per això hem creat aquest espai virtual, per recollir aquests moments (escrits) i que ell també els pugui rebre".

El web, iniciativa de la dona i els fills de l'Arcadi Oliveres, neix de la intenció de fer-li arribar les mostres d'afecte de persones amb les quals ha compartit la vida. "Aquest web neix amb la intenció de fer arribar a l’Arcadi les mostres d’afecte que puguin sorgir d’aquelles persones que d’alguna manera o altra us heu creuat amb ell o heu compartit un tros de vida. Sabem que l’Arcadi ha fet camí amb molta gent. Persones amb qui ha compartit militància, persones que heu passat per les seves classes, que l’heu llegit o que l’heu escoltat en xerrades…".

Foto pincipal: Arcadi OLiveres en un acte de Som gent de pau / Sergi Alcàzar