Vox, el partit liderat per Santiago Abascal, ha emès un missatge aquest diumenge on trasllada l'"orgull" que militants del partit participessin en la marxa contra els MENA al Masnou dijous al vespre.

"Orgullosos que els nostres militants catalans estiguin al costat dels veïns i del sentit comú", i "urgeix que Espanya repatriï els MENA, focus de delinqüència i violacions, i desmunti les màfies que els porten", han escrit al compte oficial de Twitter del partit. 

Una cinquantena de veïns, alguns identificats com a membres de col·lectius feixistes, es van concentrar a les portes de l'Ajuntament del Masnou per protestar per l'intent d'agressió sexual que va tenir lloc durant la matinada del dissabte anterior. La protesta es va anar escalfant fins a deixar sis ferits: quatre menors, un agent policial i el guàrdia de seguretat del centre. 

Com a contrapartida, antifeixistes de la població també van convocar una manifestació en contra dels xenòfobs. Aquests van cridar a mobilitzar-se al mateix lloc, una hora abans, per demanar que no es criminalitzi tot el col·lectiu i en contra del racisme. Prop de 400 persones hi van participar.