Vox va ser un actor en el judici del procés al Tribunal Suprem, en tant que acusació particular. Aquí va acabar la seva tasca. No obstant això, i sense que l'alt tribunal li hagi demanat cap informe, el partit d'extrema dreta ha registrat un escrit d'al·legacions per expressar la seva "rotunda oposició" als indults als presos polítics. La llei estableix que els qui han d'emetre un informe i enviar-lo al Suprem són la Fiscalia, l'Advocacia de l'Estat i Institucions Penitenciàries, però no les altres acusacions que han participat de la causa.

En l'escrit que ha presentat davant del Tribunal Suprem, l'advocada Marta Castro, que dirigeix l'equip jurídic dels ultres, denuncia que amb els indults s'enviaria a la societat un missatge, el de "la més absoluta impunitat dels delictes comesos contra l'ordre constitucional". L'escrit assegura que no es compleixen les condicions "per a concedir la impunitat" i alerta els magistrats que han d'emetre un dictamen: "No s'ha de consentir que el govern, per interessos partidistes, electoralistes o ideològics, pretengui utilitzar aquest mitjà per a blanquejar una actuació delictiva que de cap manera pot ser interpretada com un posicionament polític".

La formació de Santiago Abascal assegura que els presos "no van tractar d'impedir les conseqüències lesives de les seves accions", i defensa que no hi ha una "desproporcionalitat de la pena". De fet, afirmen tot el contrari: el sistema aplicat "resulta més favorable als penats atenent la concurrència de delictes". I no només no s'han penedit, sinó que "sempre que han tingut ocasió han manifestat la seva voluntat de repetir els actes si tinguessin l'ocasió".

Concedir els indults per motius polítics o de "convivència política", conclouen els ultres en les seves al·legacions, incorreria en "arbitrarietat i abús de poder".

En aquests moments, el tràmit dels indults es troba des de fa setmanes al Tribunal Suprem. La sala segona ha d'emetre un informe favorable o desfavorable abans d'arribar a la taula del Consell de Ministres. Aquest informe no és vinculant però sí preceptiu. La Fiscalia ja ha comunicat la seva oposició a la concessió dels indults i l'Advocacia de l'Estat encara s'ha de pronunciar.