L'excomissari José Manuel Villarejo va filtrar dades personals de diversos dirigents del PP en el marc d'una investigació d'Ausbanc i el seu president Luis Pineda per encàrrec del BBVA. El digital Vozpópuli ha tingut accés a aquesta informació sobre els populars i assegura que hi consta informació sobre l'actual presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, l'exministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, o el president de la Junta de Galícia, Alberto Núnez Feijóo. 

Entre aquesta informació que va recopilar Villarejo hi ha una fitxer titulat "Anexo 01- Vinculaciones políticas" on s'hi poden trobar les adreces exactes dels domicilis dels citats dirigents del PP, els noms i naixements de les seves parelles i informació sobre les seves carreres professionals.

Pel que fa a Ana Pastor, que l'octubre de 2014 quan es va elaborar aquest fitxer era ministra de Foment, relata una trobada entre Luis Pineda (a qui es refereix com a PIN) i un alt càrrec de Foment nomenat per Pastor.

En referència a Feijóo, parla d'una relació sentimental que va tenir amb una periodista i apunta que el 2012 es va reunir amb Pineda al seu despatx "per tractar temes de les preferents ja que Galícia és un de les comunitat amb un número més elevat d'afectats per aquest producte", exposa Vozpópuli.

L'exministre d'Interior del PP Juan Ignaico Zoido tampoc es salva de les investigacions de Villarejo i, quan va escriure l'"Anexo 01- Vinculaciones políticas", l'excomissari hi anota dades de l'esposa, els seus fills en comú i la seva casa. "Zoido va anar al Fòrum Jurídic de Sevilla, organitzat per Ausbanc, que va tenir lloc el 6 de març de 2013 a la sala d'actes de la Caja San Fernando, a la plaza San Francisco número1", diu la nota de Vilalrejo que també té informació de Federico Trillo o Ana Mato.