La Unitat d'Assumptes Interns del Cos Nacional de Policia valora en 16,7 milions d'euros el patrimoni immoble de l'excomissari Jose Manuel Villarejo, actualment en presó preventiva i investigat per l'Audiència Nacional. Les propietats estan situades a Espanya, l'Uruguai i la República Dominicana.

Segons avancen avui els digitals El Independiente i Voz Populi, la suma total ascendirà a més de 20 milions d'euros si es compta el capital social de l'entramat societari articulat pel policia, amb qui va desenvolupar tasques d'espionatge per encàrrec d'empreses com BBVA, Iberdrola o Repsol, pels quals va cobrar quantitats milionàries.

Segons els mitjans citats, entre l'inventari de béns immobles propietat de Villarejo figuren sis habitatges de què gaudeix la seva família: un xalet en Boadilla del Monte (Madrid) valorat en 1,3 milions d'euros, una altra finca a la mateixa localitat, un altre a Alcobendas (Madrid) i tres pisos a Estepona (Màlaga), un d'ells un àtic valorat en més de 900.000 euros.

A més, Villarejo tindria 20 habitatges (entre pisos i apartaments) llogats a Madrid, Las Rozas (Madrid), Benalmádena i Estepona (Màlaga), tres apartaments a Playa Bàvaro i Casa Campo de la República Dominicana i dues propietats més a Montevideo (Uruguai). L'ampli recorregut de béns immobles el completarien diferents garatges, alguna finca rústica i un local d'Estepona valorat en 2,4 milions d'euros.