L'excomissari José Manuel Villarejo no se'n cansa. Després d'anys amenaçant i extorsionant la Casa Reial, encara té a la recambra l'última bala contra Felip VI. Segons assegura el diari Público, Villarejo guarda unes converses de l'exconseller d'OHL Javier López Madrid, més conegut com a compi-yogui, que esmenten el monarca. 

L'any 2016, l'excomissari Villarejo va aconseguir el bolcat del telèfon mòbil de López Madrid, on es podien llegir converses de López Madrid amb els seus amics els reis Felip VI i Letícia. D'aquí en va sortir informació com la relació amb la reina Letícia o que López Madrid utilitzava l'agenda de Felip VI per concertar reunions entre l'emèrit Joan Carles I i els seus socis de l'AVE a la Meca. 

La informació, però, sembla que no acabava aquí i Villarejo estaria guardant alguna conversa compromesa per poder seguir la seva estratègia d'amenaces. 

Segons el diari, els comissaris de la Policia detinguts en l'Operació Tàndem, entre els quals hi ha Villarejo, guarden informació dels negocis del rei emèrit Joan Carles I i converses privades de l'actual cap de l'Estat que han obtingut a través de sumaris com el de la doctora Elisa Pinto; han aconseguit gràcies a clients com OHL i Francisco Granados, o que guarden d'operacions que mai van posar en marxa a la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) en temps de José Luis Olivera.

José Manuel Villarejo fa anys que amenaça la Casa Reial, així com empresaris, funcionaris de policia, fiscals i periodistes, de fer pública informació sensible sobre ells perquè l'Estat deixi de perseguir les seves activitats presumptament il·lícites.

En aquest àmbit s'emmarca l'escàndol de Corinna, després que es filtressin uns àudios de Corinna molt compromesos acusant Joan Carles de cometre delictes de blanqueig, i que podria anar acompanyat de més informació compromesa per al Rei.