L'excomissari José Manuel Villarejo continua donant titulars amb la revelació de nous encàrrecs fets al marge de la llei. Segons avança Vozpópuli, el comissari jubilat, avui a la presó, va comprar a càrrec dels fons reservats un habitatge per al llavors president del govern espanyol, Felipe González.

En una conversa enregistrada el 25 d'octubre de 2005, Villarejo va assegurar al seu soci Enrique García Castaño que entre les feines que va dur a terme a càrrec dels fons reservats del Ministeri de l'Interior hi va haver la compra de l'habitatge.

Aquesta va ser "una de les milers de coses" que Villarejo va fer a càrrec dels fons públics: "No sé quants pagaments del PSOE, o sigui pagaments de la casa al president del govern espanyol de l'època, corrupcions, una llista", va explicar l'agent al seu soci García Castaño, conegut amb el sobrenom del Gordo.

Aquest mitjà s'ha posat en contacte amb un portaveu de l'expresident Felipe González, que ha rebutjat fer comentaris sobre el presumpte pagament de fons reservats al comissari jubilat José Manuel Villarejo: "No parlarem de Villarejo", va sentenciar el portaveu.