L'excomissari José Villarejo, que fins fa uns mesos era el cap de la Unitat d’Intel·ligència de la Policia i un dels responsables de fabricar proves en l’Operació Catalunya, ha denunciat a l’Audiència Nacional el director del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán.

Aquesta denúncia que recull el rotatiu Okdiario, neix després de la investigació que ha fet Villarejo on diu que ha descobert que el CNI espia polítics en prostíbuls, amenaces de mort a Corinna, “l’amiga” del rei Joan Carles I, o el robatori de fons reservats.

En un escrit, Villarejo es queixa que no se li permet explicar-se en “la il·lustra seu nacional”, referint-se a l’Audiència i desgrana els casos que ha investigat, com ara “l’estranya mort d’un magistrat incòmode per un estrany infart”.

Entre el material hi ha la presència d’un prostíbul situat al costat del Congrés dels Diputats que serveix per espiar aquells polítics que en són "clients". Villarejo també denuncia les activitats il·lícites relacionades amb el maneig de fons reservats com ara el "pagament il·legal a terroristes per alliberar segrestos nacionals" o la "pèrdua de fons reservats en pagaments sense justificar". 

Villarejo acusa que “els serveis secrets se serveixen de la Policia per al seu interès” i s'ofereix al jutge a entregar tota la documentació que cregui convenient per donar suport a les seves acusacions.