El director del videoclip de la versió en anglès d'Els Segadors del grup nord-americà de heavy-metal A Sound of Thunder, Hector Suñol, ha fet un altre vídeo dedicat al president Carles Puigdemont, empresonat a Neumünster, Alemanya. Es tracta de No Surrender, un conjunt d'imatges on el gran protagonista és el president; se'l pot veure en actes institucionals i en situacions més quotidianes, fins i tot apareix tocant la guitarra amb Sopa de Cabra.

No Surrender formarà part del documental Ni un pas enrere (Els 155 dies posteriors a l’1-O), que s'estrenarà a les Borges Blanques el proper 4 de maig. Dins d’aquest documental hi haurà, entre d’altres vídeos, Referèndum, premiat a la Índia i a San Diego, i The Reapers (Els Segadors), premiat a Los Angeles.

The Reapers va guanyar el premi al Millor video de temàtica social  (Best Social Commentary Video) al festival L.A. Music Video Awards celebrat a Vernon (Califòrnia). El videoclip barreja imatges d’un concert del grup a Terrassa amb altres de la jornada de l'1 d'Octubre a les Borges Blanques amb tota la repressió policial que es va viure als col·legis electorals.