Tensió aquest dimarts al vespre durant una entrevista a la diputada de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, al programa Más Vale Tarde de La Sexta. Tot ha començat quan la presentadora de l'espai, Mamen Mendizábal, he preguntat a Nogueras amb to desafiant sobre les detencions dels CDR: "És una bola enrome que s'ha inventat el jutge, la Guàrdia Civil i tot és mentida, o què?".

Nogueras ha defensat que el cas està sota secret de sumari, ha cridat a respectar la presumpció d'innocència i ha fet una comparació que ha encès la presentadora: "Oi que seria injust que jo els digués que són el mitjà de les clavegueres de l'Estat perquè un col·laborador seu, el senyor Ferreras, es va reunir amb Villarejo segons alguns mitjans?".

En aquest punt, Mendizábal s'ha mostrat molt indignada, qualificant la comparació de "patinada brutal". "Que manegin explosius i que hagin posat en perill la seguretat dels catalans no es pot comparar amb un dinar que fem els periodistes i que no delinquim", ha dit intentant defensar-se. "Li demano una condemna a la violència i vostè remena l'olla", s'ha queixat a continuació.

Nogueras ha acabat defensant, entre cares d'estupefacció i gesticulacions de la presentadora, que "no podem tolerar que es vinculi independentisme amb terrorisme". "És clar que sí, tregui els dinar amb Villarejo que és el que fa falta, en comparació amb això", ha sentenciat Mendizábal, tallant la connexió i sense deixar oportunitat de rèplica.

"La reacció de la presentadora reflecteix quant diferents som. Ells embogeixen, nosaltres seguim dempeus, ferms i cívics", ha valorat la diputada després de l'incident.