Polèmica visita de l'exministre José Manuel García-Margallo a Reus aquest dilluns. Margallo ha dut a terme un acte a la capital del Baix Camp que no ha estat ben rebut per l'independentisme, que havia convocat protestes a la porta.

Els concentrats independentistes han acabat accedint a la sala on se celebrava l'acte amb cartells que demanaven la llibertat dels presos. A la vegada, entre el públic s'han aixecat algunes persones amb banderes espanyoles i han cridat un "Viva España!".

A fora de l'edifici, un grup de persones també s'havien concentrat amb banderes espanyoles. Ha estat allà on un periodista del mitjà local Reusdigital.cat ha estat agredit per una manifestant unionista.

La dona, després d'intentar tapar-se la cara amb la bandera espanyola que duia, ha agredit el periodista que l'estava gravant. "Deixa de gravar-me! No em gravis!", ha cridat mentre li donava un cop. L'agressió ha tingut lloc davant de periodistes d'altres mitjans i dels Mossos d'Esquadra, segons afirmen des de Reusdigital.cat.