El politòleg Jorge Verstrynge ha replicat avui el presentador del programa Al rojo vivo de La Sexta, Antonio Ferreras, al parlar de Catalunya, i ha assegurat que qui ha intentat assaltar el Parlament no han estat els CDR sinó el jutge Pablo Llarena.

"Aquests dies es parla d'assalts al Parlament [dels CDR]. Però l'assalt al Parlament l'ha intentat el jutge Pablo Llarena. Quan va intentar que a gent que no està jutjada, que no està processada, que no està condemnada, se li retirés el dret de vot, i que fos el Tribunal Suprem, o el mateix Llarena, qui digués qui substituiria aquestes persones. És a dir, hi ha hagut un intent de cop parlamentari en el qual el jutge Llarena intentava modificar la composició de la majoria parlamentària, traient uns noms i posant-ne d'altres. Doncs li ha sortit el tret per la culata, perquè no ho ha aconseguit. Això era un assalt al Parlament", ha engaltat Verstrynge.

Verstrynge ha assegurat que la situació de presó preventiva és "un escàndol" i ha afegit que per a ell el president legítim segueix essent Carles Puigdemont. Ferreras ha insistit que Llarena "és un magistrat del Tribunal Suprem, no és un outsider que va pel seu compte".