El govern de Pedro Sánchez ha mantingut aquest dilluns la seva primera reunió amb el Vaticà. La vicepresidenta, Carmen Calvo, ha celebrat una trobada amb el secretari d'Estat de la Santa Seu, el cardenal Pietro Parolin. Durant la reunió, en la qual han abordat diverses qüestions, l'Església ha manifestat que "no s'oposarà a l'exhumació" de les restes del dictador Francisco Franco, que segueixen al Valle de los Caídos. 

A més, el Vaticà s'ha compromès a "mantenir el diàleg per trobar una solució per a l'exhumació", ja que la família demana que sigui enterrat a la catedral de l'Almudena de Madrid. 

Calvo també ha agraït a la Santa Seu la comunicació "fluida" que s'està mantenint en aquest sentit amb el cardenal arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, i amb el president de la Conferència Episcopal, Ricardo Blázquez.

En el comunicat difós per la Moncloa, el govern espanyol descriu la reunió com "extremadament cordial". També s'han abordat qüestions com el règim fiscal de l'Església a Espanya o el procés de revisió dels béns immobles de l'Església. El secretari d'estat del Vaticà ha mostrat la seva voluntat d'abordar conjuntament els dos temes per arribar a acords.