La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Sabadell ha acordat urgir a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a "retirar qualsevol símbol partidista o de naturalesa política que es trobi a les seves instal·lacions".

La resolució, notificada aquest dimecres a la part denunciant -l'entitat de joves favorables a la unitat d'Espanya S'ha Acabat!- però datada a dia 6 de maig, dóna un termini de 72 hores a la UAB per retirar els esmentats símbols "baix apercebiment de deduir testimoni per incórrer en responsabilitat criminal per la possible comissió d'un delicte de desobediència".

Des de S'ha Acabat! interpreten que el termini corre a partir d'aquest dimecres dia 8, data en la qual l'associació ha rebut la corresponent notificació.

L'entitat unionista va presentar l'escrit de denúncia davant de la JEZ de Sabadell el dia 4 de maig en entendre que la UAB no havia seguit el requeriment de la Junta Electoral Provincial (JEP) de Barcelona que obligava a la UAB a eliminar les "pintades de caràcter partidista presents al seu campus".