La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) del Cos Nacional de Policia hi ha posada xifra a la presumpta fortuna opaca de la família de Jordi Pujol. Segons avança El Español es tractaria de 290 milions d'euros.

Segons el mitjà citat, la fortuna amb què compta avui la família de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol no tindria el seu origen en l'herència rebuda per l'avi Florenci sinó que, segons un informe de la UDEF, "la família hauria aprofitat la seva posició privilegiada d'ascendència en la vida política/social/econòmica catalana a favor d'acumular un patrimoni desmesurat directament relacionat amb percepcions econòmiques fruit de conductes corruptes".

L'informe, datat el passat 30 de juliol, recopila dades obtingudes al llarg de la investigació sobre els fons suposadament obtinguts il·lícitament i després blanquejats a través d'una complexa operativa. "No ens cap dubte d'incardinar les conductes [dels membres del clan Pujol] dins del concepte de crim organitzat", assegura l'esmentat informe.