La Universitat Autònoma de Barcelona ha rebutjat la candidatura simbòlica de l'exiliada Anna Gabriel a les eleccions sindicals de l'exiliada Anna Gabriel per no complir els requisits necessaris. L'exdiputada de la CUP anava a les llistes de CGT (la Confederació General del Treball), però la junta electoral ha desestimat la seva presència a les llistes del sindicat perquè en l'actualitat no és professora associada del centre. 

La UAB ha justificat la decisió al·legant que Gabriel ja no consta com a professora de la Facultat de Dret, tal i com sí ho feia fa quatre anys, quan també es va presentar per la mateixa candidatura. Per aquest motiu, la junta electoral ha fet desaparèixer el seu nom de les llistes, tot i que el sindicat l'ha tornat a col·locar malgrat la prohibició.  

Des de la CGT han reivindicat l'exdiputada com una  "professora exiliada de la UAB" i han explicat que es tracta d'una acció "simbòlica" per posar en evidència la "injustícia" de la seva situació actual. 

Aquest dijous s’escolliran 27 persones que conformaran la junta de personal del PDI, les 23 que formaran part del Comitè d’Empresa de PDI i les 23 del Comitè d’Empresa PAS laboral.