La Deutsche Welle, el canal internacional de la televisió pública alemanya, que té una audiència global, se'n fa creus de la rebequeria que ha mostrat el ministre d'Afers Exteriors espanyol, Josep Borrell, quan ha marxat d'una entrevista perquè no li agradaven les preguntes.

Com que aquest fet és del tot inusual en un ministre a la UE, el programa Conflict zone de la Deutsche Welle està destacant de forma profusa aquest fet, i ha difós l'estranya actitud de Borrell a les xarxes especialment en castellà. El ministre no hi surt gens ben parat.

La televisió alemanya defensa la feina del periodista britànic Tim Sebastian, que havia dirigit un programa d'entrevistes similar a la BBC, Hard Talk. No consta que s'hagués produït abans una reacció d'aquestes característiques en un entrevistat.

Un dels hits del programa Conflict zone és l'entrevista que va fer fa tres anys a la llavors líder del partit ultra alemany AfD, Frauke Petry, també molt incisiva.

L'entrevista amb Borrell no va ser als estudis de la Deutsche Welle a Alemanya sinó que va ser gravada a Madrid, en una seu ministerial.