El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Jordi Turull, ha valorat a través del seu compte de Twitter l'actuació de la Guàrdia Civil que aquest dijous s'ha personat al Palau de la Generalitat per demanar informació sobre Germà Gordó en relació al cas del 3%.

"Col·laboració amb la justícia, tota. Espectacles i humiliacions al Palau, que des de fa sis segles acull la Generalitat, cap ni una", ha afirmat Turull, que aquest matí ha ordenat que els agents s'esperin en una sala situada a l'entrada del Palau, concretament a la zona de les cotxeres. La Guardia Civil s'hi ha estat més de set hores esperant i s'ha endut informació de l'època que Gordó era secretari del Govern.

La Guàrdia Civil també s'ha personat aquest dijous al Parlament, a la conselleria de Justícia i al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) per ordres del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que investiga el suposat cobrament de comissions irregulars a canvi de l'adjudicació d'obra pública.