Tsunami Democràtic ha denunciat que els agents de seguretat del Camp Nou estan requisant les pancartes amb el lema "Sit and talk" que es repartien a l'exterior dels accessos a l'estadi. En una piulada, asseguren que els ha arribat aquesta informació i demanen que si algú es troba amb problemes per poder entrar les cartolines, ho denunciï a les xarxes amb el hashtag #TsunamiDemocràtic.

Posteriorment, en una altra piulada, han interpel·lat directament al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i al club en general acusant-los de vulnerar la llibertat d'expressió. "Aquests fets contradiuen el que es va dir públicament. Això és censura!", critiquen.

Segons ha pogut comprovar ElNacional.cat, en alguns dels accessos sí que es requisen les pancartes, tot i que en d'altres, els assistents han pogut entrar-les sense problemes.

Els agents també requisen caretes amb la imatge de Leo Messi, repartides per la Penya Barcelonista Montjuïc per celebrar la sisena Pilota d'Or de l'argentí. Els encarregats dels controls asseguren que es fa per raons de seguretat perquè els assistents no amaguin el rostre. A més, com és habitual, s'inspeccionen els entrepans per evitar que s'introdueixin armes blanques o bengales al camp. 

Des del club, neguen que s'estiguin requisant pancartes i defensen que si no es deixa entrar amb les caretes és perquè "van en contra de llei de l'esport".