Tsunami Democràtic ha revelat aquest dimarts al vespre nous municipis i hores on durà a terme accions pensades per a la jornada de reflexió del 9-N abans de les eleccions espanyoles. D'aquesta manera, a Barcelona, a més de l'acció ja anunciada a les 16 hores a la plaça Catalunya, Tsunami ha anunciat una presentació sota el títol de "Política criminal" a les 18 hores al Teatre La Rubia.

tsunami jornada reflexio barcelona - @tsunami_dem

Més enllà de la capital catalana, l'organització que lidera i coordina la resposta a la sentència del procés ha revelat la ubicació i l'hora de les accions en altres localitats catalanes. És el cas de Girona, on hi ha diverses activitats convocades des de les 16 hores fins a les 20.30 hores a la plaça Gran U d'Octubre.

A Terrassa se celebrarà una sessió de jazz per la llibertat al Cafè de l'Aula de les 10h fins a les 13h i a partir de les 16h es duran a terme tota mena de xerrades, tallers i debats a l'Àgora Ciutadana. A Sabadell hi ha convocades activitats culturals fins a les 20h a la plaça del Doctor Robert després d'arribar des d'altres places de la ciutat.

A Reus hi ha convocades activitats durant més de deu hores seguides, des de les 12h fins a les 22h, a la plaça del Mercadal. A la plaça Major de Vic s'ha convocat als manifestants a les 18h sense concretar l'acció.

El Tsunami també ha revelat més detalls de les accions a Molins de Rei, Vandellòs, Barberà del Vallès, Avinyó Matadepera.