La magistrada acorda fer un manament a Google Inc. per tal que elimini l’aplicació per a mòbils que el president de la Generalitat havia publicitat a través del seu compte de Twitter, amb la qual es podia obtenir informació sobre la jornada de l’1 d’octubre.

En la seva interlocutòria, la jutgessa diu: "segons es pot veure en la informació que ara s'aporta, no assistiríem a l'anunci de pàgines webs o dominis a través de les xarxes socials, sinó a enllaços per a descàrrega d'aplicacions en els telèfons mòbils amb informació del referèndum; en concret, de localització de col·legis electorals, punts de votació, localització a través de Google Maps de la ubicació d'un centre electoral, o la possibilitat de compartir un enllaç amb la ubicació d'un col·legi electoral".

Mercedes Armas feia referència a aquest tuit del president Carles Puigdemont.

I ordena tancar els enllaços de la pàgina web: play.google.com/store/apps/details?id=cat.onvotar1oct.onpucvotar. Una aplicació desenvolupada amb el registre onvotar1oct@gmail.com, oferta per Catalonia Voting Software.

Els treballadors, retinguts durant unes hores

El personal d'una empresa que treballa per a Google a Barcelona han estat retinguts per la Guàrdia Civil a les seves oficines durant unes hores.

Per ara, l'aplicació ha desaparegut de l'espai de compra de Google, PlayStore, però els usuaris que ja la tenen descarregada poden continuar-la utilitzant. Aquesta és la imatge que apareix si intentes buscar-la: 

A continuació, el document original amb les ordres del TSJC: