Diverses persones han increpat i llençat ous a Yolanda Díaz, Mónica Oltra, Ada Colau, Fàtima Hamed Hossai i Mónica García a les portes del teatre Olympia de València quan es dirigien a l'acte 'Altres polítiques', segons ha informat El Mundo. A hores d'ara s'està celebrant el míting. 

Mentre es dirigien al teatre Olympia, un grup procedent d'una concentració de transportistes, situada a poca distància, ha trencat el cordó policial i s'ha pogut acostar a les polítiques. Ha estat en aquest moment quan els hi han llençat ous i increpat.

Els transportistes han proclamat consignes com "No falten xòfers, sobren pocavergonyes" mentre insultaven les polítiques, que també s'han trobat amb un grup d'interins que reclamaven "Fixesa ja".

Acte organitzat per Mónica Oltra

L'acte, impulsat per Oltra, és considerat el possible inici d'una futura candidatura electoral àmplia, però, segons les seves impulsores, no és res més que una trobada "amb dones que són amigues" per apropar la política a la societat, i no per parlar de partits o eleccions.

El teatre Olympia de València acull des d'aquest dissabte a les 11 del matí la trobada, moderada per la periodista Carolina Ferre, que té preparades moltes preguntes per a totes les ponents.

La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, defensava aquests dies que es tracta d'"un acte més" dels que freqüenta "amb dones que són amigues", i insistia que el punt d'unió de les polítiques que protagonitzen aquest acte és que són "dones que estan canviant la vida de la gent".

Al seu torn, la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, assegurava que la trobada no té "més pretensions" que aturar-se "serenament a parlar" i a escoltar-se les intervinents. "Més que una cimera, és una conversa tranquil·la, serena, d'idees entre sis dones que ens hem assegut a conversar, sense més pretensions més enllà d'escoltar-nos", va dir.

Amb tot, per a l'alcaldessa de Barcelona, ​​aquest acte "no és la presentació de cap plataforma", tot i que defensa el lideratge de Yolanda Díaz perquè, segons ella, és el que cal en un espai polític "destinat a créixer i ser més ampli" i perquè representa la diversitat que “suma i no resta”.

En aquesta trobada no participaran altres dirigents de Podemos, com la secretària general i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, i la seva "número dos" i ministra d'Igualtat, Irene Montero, qüestió a la qual des de Podem no donen importància.