Toni Soler ha volgut prendre partit després de la històrica aturada general de dimarts, i dels anuncis de Banc Sabadell i La Caixa de dur les seves seus fora de Catalunya.

En un seguit de tuits, el periodista ha reflexionat en veu alta sobre el que ha passat els últims dies. “Vull decidir amb el cap fred però la dignitat em posseeix”, explica, per afegir que calen “decisions políticament intel·ligents”.

En aquest sentit, reconeix que la DUI -a què anomena DI- “no tindrà aplicació pràctica i sí uns costos importants”.

Un cop fetes les referències amb el "cap fred", arriben les de la “dignitat”. “Per què vam fer l'1-O? Perquè es van deixar pegar els nostres conciutadans? ¿Els hem de dir que el seu vot no val res?”, es pregunta.

Així, creu que la defensa dels vots és donar exemple als fills i insinua que fer marxa enrere voldria dir donar la raó al Rei –qui “em fa fàstic”-, al govern espanyol i als jutges espanyols que “no em representen", que "em tracten com un enemic”.

Soler, que també critica que el Banc Sabadell i La Caixa li vulguin “fer tremolar les cames”, acaba afirmant que “no vull interferir” en el debat entre partits i entitats, per afegir que “els dono suport”.