La televisió russa RT, l'antiga Russia Today, ha carregat contra la degradació que està patint la política espanyola, i ha afirmat obertament que "comença a ser irrespirable".

"Els enfrontaments pujats de to entre membres del govern i l'oposició se succeeixen en els últims dies, mentre el país afronta un moment crític. La política espanyola degenera en crispació a les portes d'una crisi econòmica sense precedents", ha assegurat RT.

Segons la televisió, el "tòxic clima de crispació" que es respira a la política espanyola "genera inestabilitat social, titulars a la premsa, tedi en la ciutadania, preocupació en els mercats, i abundants crítiques a les xarxes socials".

Televisió russa RT

El canal entrevista un analista, de nom Cesar Calderon, que assegura que aquest clima crispat només té 2 beneficiaris, el PSOE i Vox. A la fotografia, però, RT situa quatre polítics com a protagonistes de la degradació: Pablo Iglesias, Cayetana Álvarez de Toledo, Iván Espinosa de los Monteros i Pedro Sánchez.

Recorda especialment la picabaralla entre el vicepresident Iglesias i la dirigent del PP, quan el primer li va dir "marquesa" amb segones intencions, i ella li va engaltar "fill de terrorista".