L'associació HazteOir.org ha presentat un nou i repulsiu autobús de campanya. Sota el lema "Stop Feminazis" han assegurat que l'objectiu és demanar als líders del PP, Ciutadans i Vox que deroguin les lleis de violència de gènere (violència de gènere, llei d'igualtat de gènere i lleis LGTBi).

El vehicle, que s'ha presentat aquest dijous a l'aparcament de l'Estadi Santiago Bernabéu, començarà a circular per Madrid i altres ciutats amb la consigna "No és violència de gènere és violència domèstica. Les lleis de gènere discriminen l'home". 

El president d'HazteOir, Ignacio Arsuaga, ha explicat davant els mitjans de comunicació que "la llei de violència de gènere ha suposat una violació del principi d'igualtat i de presumpció d'innocència". 

L'organització defensa que les lleis actuals es canviïn per altres que "de veritat" protegeixin a les víctimes "de qualsevol violència".

Polèmica a Madrid

Segons hauria informat el mateix president d'HazteOir, l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, hauria enviat "a la policia per perseguir" a l'autobús.