La monja Sor Lucía Caram ha picat el crostó al director del diari La RazónFrancisco Marhuenda, després de fer-se públiques unes converses entre Marhuenda i un directiu del Canal d'Isabel II Edmundo Rodríguez Sobrino on insultava la presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes. En les converses filtrades, es pot escoltar el periodista titllant Cifuentes de "zorra" i "puta".

En sortir a la llum aquestes trucades, Marhuenda ha assegurat que li fa "mal que una conversa privada en la que estava intentant ajudar a un amic que estava desesperat s'hagi tergiversat".

Sor Lucía Caram, no ha dubtat en contestar, i li ha retret algunes de les desqualificacions que com a periodista ha fet. "I totes les persones a les que vosté ha desesperat amb la seva duresa i desqualificacions? Reflexioni i miri de no despreciar a les persones", ha defensat Caram.

Marhuenda ha hagut de declarar aquest dijous davant els tribunals en el marc de l'Operació Lenzo, per haver coaccionat la presidenta madrilenya perquè no denunciés la trama de corrupció del Canal Isabel II.