Després de rebre boicot per haver anunciat que avui el restaurant Semproniana celebraria un 'sopar groc' en record als presos polítics, la xef Ada Parellada ha anunciat que, malgrat les males crítiques rebudes en la darrere setmana en les diferents xarxes socials per haver-se posicionat en la qüestió política, ha estat "un èxit rotund" ja que, segons ha explicat a El Matí de Catalunya Ràdio, tenen 120 reserves per aquesta nit i, de fet, ha assegurat que algun dels comensals s'haurà de portar la cadira de casa.

De fet, segons Parellada, "n'hauríem fet mil o dues-mil [de reserves]" perquè, segons volgut subratllar, "l'allau de trucades i de solidaritat ha estat impressionant". El preu del sopar és de 80 euros, que seran destinats íntegrament a la caixa de solidaritat impulsada ja fa mesos per l'ANC i Òmnium per tal de fer front a totes les sancions que està imposant darrerament l'estat espanyol contra els polítics vinculats amb el procés. En total, doncs, s'espera ingressar, com a mínim, 9.600 euros.

Entre els diferents convidats que gaudiran d'un sopar innovador i amb moltes sorpreses, i composat tot, o pràcticament tot, per aliments grocs com la pinya, la llimona o les patates xip, no hi han volgut faltar la parella de Jordi Cuixart, Txell Bonet, la dona de Jordi Sànchez, Susanna Barreda, i la de Joaquim Forn, Laura Masvidal.

Un sopar que podria convertir-se, perfectament, en una "dieta ben equilibrada" de color groc per la gran quantitat d'aliments d'aquest to que existeixen. Ara bé. Segons ha confessat la seva creadora, "m'ha donat molta feina" perquè "hem fet un exercici de buscar tots aquells aliments grocs que es puguin il·lustrar al menú", motiu pel qual Òmnium ja ha volgut agrair a Parellada l'esforç que ha portat a terme.

Parellada ha recordat que quan va anunciar el sopar, va començar a rebre un allau de crítiques negatives a les xarxes socials i falses reserves per dinar o per sopar, però ha aplaudit la feina que ha pogut fer, com a mínim, la plataforma de crítiques i reserves Tripadvisor perquè "ho ha detectat i ha bloquejat la pàgina o la possibilitat de fer crítiques tan bones com dolentes i ha esborrat totes les crítiques de la darrera setmana". Una solució que, a parer seu, és "dràstica i radical", però que ha assegurat que, "com a mínim, estem més tranquils".