En Comú arrasa a Barcelona

En Comú Podem ha arrasat a la província de Barcelona. Segons l'enquesta de TV3, la confluència d'esquerres liderada per Xavier Domènech, s'hauria imposat en les eleccions celebrades aquest diumenge a Barcelona amb 10-11 escons, 1 o 2 més que el 20-D, quan ja va ser la primera força amb 9. 

ERC ha aconseguit la segona posició, guanyant els socialistes, amb 6-7 escons (5 el 20-D). El PSC es quedaria amb 5, igual que el 20-D. CDC, que el 20-D es va presentar com a Democràcia i Llibertat, n'hauria obtingut 2, i hauria perdut la meitat de la representació (4). C's n'obtindria 4, (4) i el PP 3 (4), sempre segons les dades del sondeig. 

A Tarragona també guanya En Comú

En Comú Podem també ha guanyat a Tarragona. Segons el sondeig de la televisió pública catalana, la confluència d'esquerres, s'hauria imposat en les eleccions celebrades aquest diumenge en la demarcació de Tarragona amb 2 escons, 1 més que el 20-D, quan ja va ser la primera força.

ERC ha mantingut la segona posició, amb 1 escons (1 el 20-D). El PSC ha obtingut 1 (1), igual que CDC, que també n'hauria obtingut 1 (1). El PP mantindria l'escó tarragoní, mentre que C's perdria un escó i es quedaria sense representació.

ERC guanya a CDC a Girona

Esquerra Republicana (ERC) hauria guanyat a CDC a Girona, respecte les dades del 20-D. Els republicans haurien aconseguit 2 diputats (2 el 20-D), mentre que CDC s'hauria quedat només amb 1 (2).

En Comú Podem n'ha obtingut 1-2 (1). El PSC n'hauria obtingut 1 (1), el PP es debatria entre 0-1 (0) i C's no obtindria representació.

ERC també guanya a CDC a Lleida

ERC també hauria guanyat a CDC a Lleida. Els republicans obtindrien 2 diputats (1 el 20-D), mentre que els convergents haurien tret 1 escó, igual que el 20-D, però aleshores van ser la primera força.

En Comú Podem ha obtingut 1 diputat (1). El PSC perdria el seu escó i es quedaria sense representació, mentre que C's i PP tampoc obtindrien representació, igual que el desembre passat.