L’agrupació socialista de Badalona es desmarca de l’espectacle mediàtic que aquests dies ha protagonitzat la ciutat i recorda a l’alcaldessa, Dolors Sabater, que van donar-li suport en la investidura “a canvi de neutralitat institucional de l'Ajuntament en la qüestió sobiranista”. Mitjançant un comunicat, els socialistes han advertit que “fets com els d'avui posen en qüestió aquest pacte”.

Per tot això, el PSC demana a l’actual equip de govern que abandoni “el circ de confrontació amb el PP”: “partit que vam enviar a l'oposició, per respecte als veïns, per responsabilitat política i pel cansament que té tota una ciutat que està farta de viure en un estrès mediàtic continu i estèril per a Badalona”.

“Badalona es va cansar que Garcia Albiol anés pels nostres carrers practicant un discurs xenòfob, igual que també s'està cansant d'unes posicions independentistes que no representen la majoria de veïns de Badalona i el govern municipal no vol adonar-se'n”, han apuntat.

Els socialistes lamenten “l'ús i abús de la vara de comandament a les manifestacions pro-independència de Dolors Sabater com a alcaldessa, les exhibicions de suport del 9-N de la mateixa o l'espectacle del 12 d'Octubre”.