L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha estat atacada amb farina en un acte a favor de Palestina que l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS) va celebrar aquest divendres a Ripoll. La líder d'Aliança Catalana ha denunciat l'atac a través de les xarxes socials i ha compartit vídeos i imatges del moment, on se la pot veure enfarinada a la seva arribada a l'acte. En una primera publicació, Orriols ha denunciat que a l'acte hi havia "100 forasters contra 7 ripollesos". I ha afegit: "Aquest és el resum de l'acte pro-Hamàs i anti-Orriols que avui s'ha celebrat il·legalment a Ripoll. Un acte on el govern d'Aliança ha estat encerclat i agredit per l'islamoesquerranisme. Nosaltres, defensant Ripoll i Occident".

En una altra publicació, Orriols ha compartit una imatge d'ella enfarinada i somrient i ha apuntat "els ripollesos no necessitem a ningú que pugi amb tren a dir-nos a qui hem de votar". En un to contundent, l'alcaldessa de Ripoll ha denunciat "em podeu llençar farina, insultar-me, empentar-me i encerclar-me amb la complicitat i somriure d'alguns marroquins establerts a Ripoll, però de la Batllia, només em trauran els ripollesos". 

Per la seva banda, l'entitat organitzadora també ha compartit un vídeo del mateix moment en el qual ha estat regada amb farina i l'ha acompanyat d'un missatge carregant contra la batlle "davant l'ascens del feixisme i la seva barbàrie el jovent comunista plantem cara. Cal combatre tot atac cap a la nostra classe. Avui a Ripoll, demà arreu". Orriols no s'ha quedat callada, i davant d'aquesta publicació ha denunciat "discursos antisemites amanits amb l'assetjament de càrrecs electes escollits democràticament a les urnes... Això té un nom. Us combatré fins al final, i no em caldrà farina...". 

L'intercanvi de retrets a través de la xarxa social ha continuat amb una altra entrada d'OJS: "Avui a Ripoll hem deixat clar que el jovent comunista plantem cara. Davant la política burgesa de misèria i control, davant l'odi i la barbàrie, cal construir una força capaç d'escombrar-los. Contra els atacs d'empresaris i polítics, responguem com a classe".

La batllessa de Ripoll no fa un pas enrere, i aquest dissabte ha fet una altra publicació a X on ha assegurat que mai ha encerclat a ningú per defensar les seves idees, i recorda als que la van atacar que només es va presentar a unes eleccions, que finalment va guanyar. "Qui sap que no pot guanyar eleccions amb idees, prova de tombar els opositors amb assetjaments i violència. Se'n diu feixisme, i ahir, va arribar amb tren...".