El Tsunami Democràtic assegura que ha desplaçat 1.200 cotxes a Madrid per intentar col·lapsar els accessos a l'aeroport de Barajas. L'organització havia avançat que tenia una "acció sorpresa" preparada per al vespre del dia de la sentència i aquesta ha estat fer una crida a saturar l'aeroport madrileny.

Els cotxes desplaçats han aconseguit crear un embús amb una marxa lenta en una de les vies d'arribada a l'aeroport durant unes dues hores. La policia espanyola ha respost a la convocatòria augmentant la seva presència als accessos i davant de les terminals, tot i que els desplaçats no han arribat al recinte.

Els primers 1.200 vehicles s'han desplaçat durant el dia d'avui cap a Madrid i posteriorment, en un comunicat, s'ha fet una crida a a unir-s'hi. També animen a sumar-s'hi els ciutadans de Madrid "indignats" amb una sentència que "no només apunta als líders polítics independentistes sinó que empobreix la qualitat democràtica i els drets civils i socials de tots els ciutadans espanyols". Volen reclamar una solució política a través del diàleg i la negociació.

Defensen que aquesta acció és una manera de "traslladar les conseqüències de la repressió i de la manca de diàleg al nucli econòmic de l'Estat" i "fer evident que el conflicte polític no només afecta Catalunya". També és una manera de demostrar la seva "capacitat de mobilització, durant el temps que faci falta i allà on calgui". 

Aquesta era la situació dels accessos a l'aeroport a les 19.50:

Google Maps