Tsunami Democràtic, la iniciativa per donar resposta a la sentència del judici al procés que va néixer el 2 de setembre, ja ha superat els 100.000 inscrits al seu compte de Telegram. En només un dia, més de 20.000 persones s’han sumat al canal de la plataforma que proposa com a eina de confrontació la lluita no violenta i la desobediència civil.

A mesura que s’acosta la data en què el Tribunal Suprem comunicarà la seva sentència el número de seguidors als diferents canals de les xarxes socials del Tsunami Democràtic no para de créixer. Si aquest dilluns eren 72.000 els seguidors, aquest dimarts a la matí ja superaven els 91.000 i aquest dimecres ja s'ha passat dels 100.000.

Twitter ja disposen de més de 57.400 seguidors i a Instagram ja s'acosten als 20.000, unes xifres molt altes per tenir només un mes i escaig de vida. Tsunami Democràtic demana que s'hi sumi més gent "perquè la resposta arribi arreu".

Tsunami Democràtic assegura que ho té tot preparat per quan es faci pública la sentència. "Només amb pancartes i tuits segur que no", sinó "exercint la desobediència civil massiva per obligar l'estat espanyol a resoldre democràticament el conflicte", destaquen.