Una segona professora del suposat màster de Cristina Cifuentes, Clara Souto, també ha reconegut aquest divendres que la seva firma està falsificada en l'acta del curs i en la qual apareix com a vocal, segons ha avançat la cadena SER. 

Les professores Alicia López de los Mozos ja havia denunciat els mateixos fets anteriorment. Amb aquestes afirmacions ja serien dos dels tres membres del suposat tribunal que han assegurat que se'ls ha falsificat la firma.

Aquesta última confessió arriba el mateix dia que el rector de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC), Javier Ramos, ha anunciat que ja ha presentat tota la informació disponible sobre el cas del màster de Cristina Cifuentes a la Fiscalia de Móstoles i ha afirmat que "hi ha indicis clars de delicte".  "L'acta no consta al registre ni ha estat entregada la memòria del treball de màster", ha afirmat Ramos.

No obstant, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, s'ha reafirmat en la seva versió i ha explicat que no dimitirà, ja que afirma no haver comès cap il·legalitat.