L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, la socialista Lluïsa Moret, ha expressat la seva oposició a allotjar els policies nacionals i guàrdies civils en la caserna d'aquesta localitat, després que ha transcendit la notícia que els efectius que de fa dies volten per localitats catalanes potser se'ls allotjarà en aquest recinte. Moret ha expressat "malestar i preocupació" per la possible arribada d'efectius i ha demanat una reunió amb el delegat del govern espanyol, Enric Millo, per traslladar-li l'oposició.

Fonts de l'Ajuntament d'aquesta localitat han explicat que s'han assabentat a través dels mitjans de comunicació que el ministeri de Defensa està habilitant la caserna de Santa Eulàlia per acollir una part dels efectius desplegats a Catalunya. Fonts del ministeri de Defensa han apuntat que l'objectiu és preparar la instal·lació per si és necessari acollir els cossos i forces de seguretat desplegats, després dels problemes que han tingut en alguns hotels d'on els han fet fora després de les càrregues de l'1-O.

Per aquest motiu, s'han enviat dos combois (formats per un total de 20 camions) amb material com lliteres, cuines, dutxes i taquilles des de l'Agrupació de Suport Logístic 41 de l'Exèrcit de Terra, ubicada a Saragossa. La caserna habitualment no s'utilitza per a soldats, sinó com a parc mòbil.