El Govern espanyol ha fitxat la community manager de la Policia Nacional, Carolina González, perquè lideri la comunicació digital de la Moncloa i el perfil en Twitter del president espanyol, Pedro Sánchez.

Segons ha avançat el diari La Razón, aquest dimecres Carolina González s'incorporarà a l'equip de la Secretaria d'Estat de Comunicació amb un l'encàrrec que inclou liderar la comunicació digital del perfil oficial a Twitter de la Moncloa i el del president Sánchez.  

La gestió del perfil de Twitter de la Policia Nacional ha estat darrerament objecte de nombroses polèmiques. Entre elles, una fotografia amb de dos agents amb un grup de nens petits i la pregunta: "Vols que els nostres agents visitin el teu cole?" o una piulada amb un vídeo de Batman parlant sobre un dels membres de La Manada

A una piulada González s'ha acomiadat de l'equip. "Gràcies, gràcies, gràcies. Sou més que companys, sou amics. Gràcies per fer que cada dia gaudís de la meva feina", ha dit. La fins ara 'community manager' de la Policia Nacional marxa després d'haver aconseguit que el perfil oficial en Twitter del cos tingui ja més de 3.175.000 seguidors.