L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ho ha tornat a fer i s'ha convertit en l'autèntic protagonista d'un acte. L'alcalde madrileny va assistir aquest dimarts a la inauguració del Centre Esportiu Municipal de Sant Blas, ubicat al barri de San Blas i un cop més s'ha fet viral per voler aprendre a utilitzar les instal·lacions. Almeida ja s'han convertit en un habitual a l'hora de deixar imatges pel record. En aquest cas, el seu últim escenari: un llit elàstic. L'actuació no té pèrdua i ja ha recorregut la xarxa com la pólvora. Almeida va voler provar un dels llits elàstics del nou poliesportiu i acompanyat de dos monitors va provar de fer un salt cap endavant, que no li va sortir del tot bé i va acabar volant al buit provocant l'angoixa entre les esportistes. La imatge posterior de l'alcalde madrileny sortint il·lès de la piscina de goma-escuma ja passarà a la història. 

Les actuacions de Martínez-Almeida 

No és la primera vegada que Almeida es converteix en l'autèntic protagonista d'un acte. En aquesta ocasió ha estat la gimnàstica, però també ho ha estat el rugbi i el futbol uns altres dies. L'acte més sonat d'Almeida va ser a principis de 2020 va assistir a una inauguració d'un camp de futbol del barri madrileny de Sanchinarro, i quan tirava un penal va tenir molt mala punteria i va anar a parar a la cara d'un nen. 

Almeida també es va estrenar per la porta gran en el llavors Wanda Metropolitano. El remodelat camp de l'equip matalasser va ser testimoni d'un altre d'aquests infortunis del regidor que, en aquesta ocasió, va impactar la pilota contra un fotògraf en intentar ni més ni menys que una rabona. En l'acte s'enfrontaven l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil. Al mateix van acudir també periodistes, actors i artistes.

Per completar la tríada, Almeida va tornar a demostrar la seva poca traça amb la pilota als peus el passat mes de novembre quan l'alcalde madrileny va inaugurar unes instal·lacions de rugbi a Villa de Vallecas, i va voler tornar a tirar un penal davant de la premsa i, finalment, se li va desviar bastant la trajectòria de la pilota i va acabar colpejant a un dels fotògrafs que immortalitzaven el moment.