Entre aquest dilluns i dimarts, el diputat de la CUP Benet Salellas ha visitats els consellers del Govern que es troben privats de llibertat a les presons madrilenyes. Segons ha explicat el partit anticapitalista, ho ha fet "per a traslladar-los el màxim suport, solidaritat i afecte des del conjunt de l'organització de la CUP-CC, l'esquerra independentista i el moviment anticapitalista".

Segons assenyalen des de la CUP, en aquestes trobades, el diputat i advocat "ha pogut conversar tranquil·lament amb els presos i les preses polítiques i informar-los també de l'actualitat política". D'aquesta manera han volgut "trencar l'aïllament i la incomunicació" en què viuen el vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Carles Mundó, Meritxell Borràs, Dolors Bassa, Joaquim Forn i Raül Romeva des de fa 13 dies.

"Els consellers i les conselleres es troben animats, políticament determinats i serens, malgrat expressar la preocupació que senten per la seva situació de llibertat i pels familiars i gent estimada", ha assegurat Benet Salellas després de visitar els consellers a Estremera i Alcalá-Meco