L'economista Xavier Sala-i-Martín ha picat el crostó a la plataforma espanyolista Societat Civil Catalana, després que ha hagut de destituir de forma fulminant el seu president, José Rosiñol, i tres membres de la direcció, Ferran Brunet, Miriam Tey i Sixto Cadenas, per presumptes irregularitats econòmiques.

"Ahir, aquests lladregots demanaven que s'investiguessin les despeses de l'1-O. Però ara s'hauria d'investigar la seva comptabilitat. Qui els financia?: D'on surten els diners que han robat, els que han malbaratat i els que han usat per atacar adversaris?", ha preguntat Sala-i-Martín.

Sala-i-Martín també ha criticat la líder de Cs al Parlament, Inés Arrimadas, per haver retuitejat una piulada de Societat Civil Catalana contra el president Quim Torra. "Curiosament, el darrer (re)tweet d'@InesArrimadas és de @societatCC. Un tweet on critica el President de la Generalitat @QuimTorraiPla . Naturalment, sobre l'escàndol de corrupció dels seus amiguets ultra espanyolistes, silenci total", ha assenyalat l'economista.