L'exconseller Josep Rull treballarà per a l'assessoria legal general de Mútua Terrassa, segons ha informat l'entitat en un comunicat. Es dedicarà als àmbits relacionats amb l'economia circular, l'eficiència energètica i la sostenibilitat, d'acord amb l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible.

Es tracta d'una figura que Mútua Terrassa fins ara tenia externalitzada. L'exconseller de Territori i Sostenibilitat combinarà l'activitat professional amb un servei de voluntariat. La Junta de Tractament de Lledoners va decidir dijous aplicar l'article 100.2 a Rull, que podrà sortir 12 hores al dia de dilluns a divendres.

MútuaTerrassa ha explicat que fins ara no tenia cap figura interna amb coneixement del marc legal per vetllar i fer seguiment del compromís de l'agenda 2030, i això s'havia resolt a través de l'externalització de consultoria i altres serveis vinculats.

Amb la incorporació de Rull, s'internalitza el servei i al mateix temps, continua l'entitat, "es reforça el departament legal i s'especialitza l'equip en sintonia amb els projectes del grup".