Sorprenent missatge de consol el que ha traslladat la ministra de Defensa, Margarita Robles, als familiars dels morts per coronavirus que van ser traslladats al dipòsit de cadàvers provisional instal·lat al Palacio de Hielo Madrid. "No se n'han anat sols, els homes i dones de les Forces Armades han estat amb ells", ha assegurat la ministra, en la clausura del centre. 

Robles, acompanyada de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha garantit als familiars que els militars han estat en tot moment amb els morts, acompanyant els seus fèretres i guardant respecte. Fins i tot ha destacat que han resat en alguna ocasió quan han sabut que la persona era creient. 

El centre comercial Palacio de Hielo de Madrid va ser convertit en dipòsit de cadàvers de Covid-19 el passat 21 de març davant la saturació de les funeràries per enterrar els morts per la pandèmia, atès que la comunitat madrilenya era de les més afectades pel virus.