L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha mostrat decebut amb la línia política que porta l'actual presidenta del partit, Inés Arrimadas, favorable a pactar amb el PSOE, i s'ha mostrat satisfet de ja no formar part de la política activa. "Encara bo que vaig dimitir", ha indicat en la presentació del seu llibre Un ciudadano libre a Saragossa. 

"Un pot ser lax i tenir cintura, però ha de tenir dignitat", ha insistit, i ha advertit que "la dignitat a la vida, quan la perds, no es recupera". "Sincerament, veig tot el que passa i em dic: Déu meu, encara bo que vaig dimitir, perquè si he d'aguantar tot això, he d'anar escortat, però davant dels meus votants", ha afegit.

"Jo no aguanto ni un minut donant suport a coses en què no crec", ha advertit, al·ludint al que han fet altres dirigents com Juan Carlos Girauta o Marcos de Quinto.

Rivera ha insistit que la seva aposta era un pacte amb el PP. "Vaig dir als espanyols que volia un govern amb Pablo Casado. I ens van votar quatre milions i mig d'espanyols. Quan ens vam equivocar?", s'ha preguntat.

L'exlíder de Cs ha criticat l'acord del govern espanyol amb Bildu per aprovar els pressupostos generals de l'Estat (PGE) del 2021, i ha afirmat que "això és pitjor del que vam advertir". Ha insistit que Cs va advertir que el president espanyol, Pedro Sánchez, pactaria "amb tota la banda" i ara hi són tots, "també el trombó".