Els autoproclamats Grups de Defensa i Resistència (GDR) han retirat una pancarta a favor de l'alliberament dels presos polítics que estava situada just davant de l'immoble dels pares del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. L'acció, que va tenir lloc la matinada d'aquest diumenge, s'emmarca en una retirada massiva de simbologia a favor dels presos i de la independència a la població vallesana duta a terme per aquest grup unionista.

Tal com han reivindicat el mateix GDR de la localitat, van dedicar la nit de diumenge a treure aquests cartells i llaços grocs repartits pel municipi. "No tenim por als carrers perquè els carrers també són nostres!", han deixat anar en un missatge a través de les xarxes socials.

L'acció ha arribat just abans de l'anunci d'una operació de retirada de llaços grocs per part de l'espanyolisme. En una trobada a Barcelona, aquest dilluns a la nit, es volen desfer de la simbologia propresos. La primera concentració és a dos quarts de vuit davant el Departament d'Ensenyament i la segona a les deu de la nit a Francesc Macià.