El ressò de la comissió d'investigació que ha posat en marxa el Parlament sobre la monarquia espanyola ha arribat a Rússia. La cadena Sputnik ha informat de la posta en marxa de la investigació, i ha precisat que "investigarà les possibles activitats il·legals dels membres de la família reial".

"S'espera que la comissió investigui les accions empreses per persones associades amb la família real, incloses les accions destinades a la circulació de domiciliacions legals de bancs, grans empreses i societats transnacionals fora del territori de Catalunya. En particular, abastarà el període posterior al referèndum sobre la independència que es va celebrar a Catalunya l'1 d'octubre de 2017", assenyala la televisió russa.

Sputnik. comissio parlament

La comissió també es farà càrrec de "les estructures de corrupció relacionades amb la família reial, així com els comptes de l'exrei espanyol Joan Carles I en bancs suïssos". "La qüestió de les possibles trames de corrupció de Joan Carles I va aparèixer al juliol del 2018, després que es van publicar als mitjans de comunicació converses privades de la seva presumpta examant Corinna zu Sayn-Wittgenstein", afegeix.

Sputnik és un servei de notícies multimèdia, propietat de l'agència de notícies russa Rossiya Segodnya.