El CIS no dona informació del repartiment d'escons que hi hauria a les eleccions generals, però la web especialitzada Electomanía sí que en fa el càlcul i aquest és el resultat, tenint en compte la totalitat de circumscripcions. Segons aquest estudi, el PP seria el guanyador de les eleccions per la mínima amb un sol diputat per davant del PSOE, amb 129 parlamentaris. El seguirien els socialistes amb 128 diputats, i en tercera posició quedaria Sumar amb 44.

Els canvis a Catalunya

Pel que fa a Catalunya, les dades del CIS pronostiquen una sorpresa, perquè Junts queda per primer cop per davant d'ERC, amb 7 i 6 diputats respectivament. La tendència seria novament un cert abstencionisme del vot independentista, que afectaria de manera diferent els dos grans partits, i deixaria la CUP sense representació, seguint el cicle iniciat amb les municipals. És el primer cop que el CIS revela uns canvis de vot a Catalunya d'aquest nivell en els últims anys, perquè en els baròmetres de les municipals no va detectar els moviments. Junts guanyaria a Girona i Lleida, mentre que el PSC ho faria a Barcelona i Tarragona. ERC, en canvi, no s'imposaria a cap demarcació.

Pel que fa als percentatges, Esquerra Republicana passaria de rebre el 3,61% dels vots reals el 2019, a només un 1,8%; la meitat. També empitjoraria els seus resultats Junts per Catalunya: del 2,19% a l'1,6%. Però comptat en relació amb l'anterior baròmetre del mes de maig, just abans de les municipals, ERC baixaria del 2,4% a l'1,8%, i Junts pujaria de l'1,2% a l'1,6%. La CUP té amb els percentatges un clar risc de quedar fora del Congrés dels Diputats, perquè passaria d'un 1,01% dels vots a només el 0,5%. Pel que fa als independentistes bascos, Bildu també empitjoraria els seus resultats, tot i que no tant com els catalans, passant de l'1,15% dels vots a un 1,1%. I el seu principal competidor, el PNB, passaria de l'1,57% dels suports a també només un 1,1%. 

Segons les dades d'Electomanía basades en el CIS, tot i que el PP guanya per 1 escó, el PSOE podria formar majoria amb els 44 escons de Sumar, els 6 d'ERC i els 4 de Bildu. En canvi, la suma del PP i Vox només arribaria als 154 escons, lluny de la majoria fixada en els 176 diputats. En percentatges, el CIS situa Pedro Sánchez com a guanyador de les eleccions generals i calcula que la suma del PSOE (31,2% dels vots) amb Sumar (14,3%) és superior a la del PP (30,7%) i Vox (10,6%). Amb les dades publicades aquest divendres, el CIS atorga a la suma de PP i PSOE un 45,5% dels vots, i un 41,3% per a PP i Vox.