El conegut Seat 600 que porta una estelada pintada, més conegut com el 600 independentista, necessita passar pel mecànic després de la topada que va patir tornant de Brussel·les. Des de l'organització Omplim Brussel·les s'ha impulsat un crowdfunding per fer-se càrrec de la despesa que suposarà la reparació del vehicle, que va quedar visiblement malmès arran de l'accident.

Alguns usuaris han recordat que en ser un cop per darrere serà l'assegurança de l'altre vehicle accidentat qui es farà càrrec de les despeses associades. A això, el propietari del 600 a través del seu canal de Twitter ha assegurat que la intenció de la recaptació de diners és "arreglar el cotxe ipso facto".

Una icona de l'independentisme

El 600 independentista no és un cotxe qualsevol. El vehicle es va fer molt conegut després que el seu propietari l'hagi desplaçat a la majoria de mobilitzacions independentistes. De fet, el 600 ha perseguit la causa independentista arreu: no només a Brussel·les el passat dijous sinó que el seu amo també el va dur fins a Escòcia el 2014, coincidint amb el referèndum sobre la independència.