La periodista Pilar Rahola ha fet, a través del seu compte d'Instagram, una “crida pública des de la preocupació i el desconcert” dirigida als partits i a les entitats independentista: “Què està passant?”, s’ha preguntat.

“Estem a punt de viure una situació dramàtica, que són sentències molt probablement molt repressives i dures contra els nostres líders polítics. I després vindrà l’exili. Hauríem de fer la resposta més important de la nostra història. Estem preparats? No ho sembla. A veure si no respondrem”, ha advertit la periodista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Què està passant? #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

A post shared by Pilar Rahola. (@pilar_rahola) on

Prèviament, l'escriptora ha recordat que, avui 16 de setembre, encara no se sap si hi ha unitat estratègica per respondre les sentències, si hi hi haurà aturada de país  -“que no hi serà”, pronostica-, si s’està fent la feina per respondre adequadament, si hi haurà desobediència institucional o política...

Rahola lamenta que “encara hi ha ball de bastons entre ERC i JxCat”, que el PDeCAT no se sap "a què juga", "l’Assemblea Nacional fent assemblees, Omnium... Escoltin què està passant?", reclama amb preocupació.