Nou espectacle vergonyós d'un membre de Vox. El portaveu de la formació d'extrema dreta a l'Assemblea de Ceuta, Carlos Berdejo, és conegut pels seus continus comentaris i atacs xenòfobs. Les seves topades amb la portaveu de Moviment per la Dignitat i la Ciutadania (MDyC), Fatima Hamed Hossain, són habituals en el ple del govern de Ceuta, però les respostes d'Hamed no deixen indiferent a ningú. Berdejo va utilitzar la seva intervenció d'aquest dilluns per fer referència als "modelets que porta últimament", fins i tot, va arribar a afirmar que li podien servir "de disfressa" afegint que "el ridícul el fa vostè cada vegada que obre la boca, senyora Hamed". A més, va acusar la política de MDyC de voler que "la votin els delinqüents, els que s'aprofiten de la societat, la gent que altera la ciutat a les nits", comportaments que va relacionar amb "la ultraesquerra que se senti marroquina", fent referència al col·lectiu musulmà.

"La inutilitat i l'odi fet política"

La resposta de Fatima Hamed va ser contundent "no vull rebaixar-me al fang que tant li agrada al senyor Verdejo, que no és més que l'expressió de la inutilitat i l'odi fet política". Va continuar amb el seu discurs afirmant que "no obstant això, sí que m'ofèn, i molt, que vostè al·ludeixi constantment al Marroc i que pretengui associar a la població musulmana de Ceuta al Marroc. A vostè no li hem deixat prou clar que això és Espanya i aquí som tots espanyols?", va preguntar. "Espanyols de soca-rel. Sap vostè el que és això? Vostè no ho sabrà mai i vostè és espanyol de racisme. Vostè és un nostàlgic dels temps de Franco. No sé si vostès van muntar algun tipus de xirigota o de comparsa, un de Mussolini, un altre de Franco, no sé de què anirien vostès disfressats, però li asseguro que podrien disfressar-se perfectament pel ridícul que són i no farien gens de gràcia", ha subratllat.

Finalment, Hamed va advertir Bermejo assegurant que "no li consento ni li permeto que insulti vostè a tots els de Ceuta. Ens insulta a tots, no és la primera vegada que li ho dic. No insulta vostè a la població musulmana d'aquesta terra, sinó que insulta a totes les persones que no pensen com vostè". Per concloure va avisar al portaveu de Vox que "la pròxima legislatura no va vostè a haver d'aguantar-me perquè ens encarregarem que vostès no siguin presents en aquesta assemblea".