La periodista Bea Talegón s'ha queixat avui de la gent catalanoparlant. En una piulada, la col·laboradora d'El Nacional ha explicat que no aconsegueix practicar el català, ja que, com que és madrilenya, tots els catalans amb qui parla canvien al castellà.

"Entendre el català m'ha costat pocs mesos. No sóc capaç de parlar-lo perquè tothom m'entén en espanyol i no veig el moment de practicar. Quan em senten parlar em responen en la meva llengua", ha explicat la periodista. D'aquesta manera, ha volgut contradir els qui afirmen que el català s'imposa a Catalunya.

Talegón, a través d'unes piulades, ha relatat experiències que ha viscut a Catalunya i que demostren el respecte de la gent pel que fa a la llengua. "Quan dedico llibres, la gent renuncia al seu nom per fer-m'ho més fàcil", ha exemplificat.

"Mai m'ha ofès ningú per parlar la seva llengua, al contrari, m'enriqueix. Només a una ment intoxicada se li ocorre de pensar que es parla una altra llengua per insultar", ha sentenciat la periodista.