Les veus crítiques de Ciudadanos no deixen passar cap oportunitat per enfrontar-se a la direcció d'Albert Rivera. Aquest dissabte, l'eurodiputada Carolina Punset ha denunciat que el mal funcionament del web habilitat perquè els militants votin els compromissaris ha impedit que "milers" d'afiliats hagin pogut votar.

Els compromissaris seran els encarregats de representar els militants a l'assemblea general que se celebrarà el primer cap de setmana de febrer a Madrid. N'hi haurà 600, i votaran les esmenes a les ponències que orientaran l'acció del partit els propers anys. 

"Problemes de tota mena estan impedint que centenars d'afiliats votem. Això és més fiable i millor i que les urnes?", s'ha preguntat Punset en el seu compte personal de la xarxa social Twitter.

Encara al seu perfil de Twitter, Punset ha llançat greus acusacions contra la direcció.

Punset ha fet aquestes afirmacions després d'anunciar ahir que no presentaria candidatura a les primàries per dirigir C's i acusar la direcció d'Albert Rivera pel seu "entreguisme" al PP i per haver fet del partit una "marca blanca" seva.

Arran d'aquestes declaracions, el coordinador territorial de Ciutadans al País Valencià, Jorge Ibáñez, ha instat avui l'eurodiputada que competeixi amb Albert Rivera per la presidència del partit "si de veritat vol canviar alguna cosa", en lloc de carregar contra ell i contra la formació.

C's celebrarà el primer cap de setmana de febrer a Madrid la seva quarta assemblea amb el lema "Junts guanyem el futur", amb l'objectiu de "consolidar-se" com a força política i seguir creixent per ser "el partit de govern" útil per als espanyols.

Per primera vegada, l'assemblea no haurà de votar el líder de la formació, que serà elegit el 27 de gener per primàries obertes a tota la militància. Les dues jornades electorals mitjançant votació telemàtica entre tots el cens d'afiliats –uns 30.800– començaran un dia abans, el dia 26.

Els aspirants a dirigir la formació podran presentar les seves candidatures els dies 23 i 24 d'aquest mes, i de moment ningú ha fet pública la seva aspiració de competir amb Albert Rivera.