La família Pujol podria estar amagant més de 100 milions d'euros a Nova Zelanda, segons indica la declaració d'un testimoni protegit a la qual ha tingut accés el digital Vozpópuli. Aquest testimoni ha aportat al jutge del cas diverses carpetes amb documentació. 

Aquest testimoni protegit és un empresari andorrà que està empresonat a Brians 2 per diversos delictes com el d'estafa. L'empresari va explicar al jutge que va treure "diversos extractes abans d'entrar a la presó i són 179,5 milions de dòlars de Nova Zelanda" i que aquests diners procedien de diferents països

El testimoni va subratllar que tenia més documentació sobre aquests diners ocults, ja que va assegurar ser la persona que havia organitzat des del 1994 l'entramat de societats on la família Pujol hauria guardat els seus diners a l'estranger.

Segons el citat mitjà, el testimoni protegit forma part des dels 19 anys del cercle proper de l'expresident de la Generalitat i, segons consta a la gravació, té dades que podrien identificar els comptes a l'estranger. 

A més a més, l'empresari andorrà va assegurar al magistrat José de la Mata que durant els darrers anys Jordi Pujol havia realitzat més operacions financeres que mai.